Odpočinkový příspěvek

Den 71
Tha Khaek

Ubytoval jsem se v Travel Lodge, pohodovém hotýlku za rozumnou cenu v odlehlé části města, plné zeleně. Možná proto tam bylo docela napráskáno a „společná ubytovna“ byla úplně plná. Spousta lidí právě dokončila The Loop a tak jsem si pozjišťoval nějaké detaily. Každopádně jsem si ale potřeboval pořádně odpočnout, opravit pár věcí na motorce a připravit se na nejtěžší motočást mé cesty.

Potkal jsem taky docela dost lidí, kteří se o tenhle okruh zajímali, ale s ohledem na zprávy, které nám ostatní přiváželi, nebylo jejich nadšení zrovna ideální. Nakonec se nás sešlo sedm – já, němec Max, irka Heather, australan Karl, francouzka Klem a novozélandský pár. Když ale přijeli dva starší chlapíci a začali nám vyprávět, jak se celý den ploužili půl metrem bahna, začali jsme mít obavy a někteří vypadali, že by se na to raději vykašlali. Pro mě to však nepřipadalo v úvahu a ostatní se nakonec také rozhodli, že si to ujít nenechají.

Max s Heather si půjčili pořádný stroj, čínskou obrněnou motorku o obsahu 150ccm, Karl s Klem si vzali stejně jako novozélanďani skůtr z jednorožčí půjčovny. Všechno vypadalo velmi slibně, začalo pršet a ještě než jsme motorky dostali zpět k našemu ubytování, byli jsme komplet promočení. Pivko na dobrou noc to však samozřejmě vyřešilo.

S ohledem na stav mého čístého oblečení, nebo spíše s ohledem na jeho absolutní absenci, jsem si ještě stihnul domluvit ultra rychlou pračku a další den ráno na mě za příplatek mělo pěkně čekat asi pět kylo bělostně skvouch svršků a spodků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *